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Almoços Para o Trabalho

Uma ótima maneira de economizar dinheiro é preparar almoços caseiros para levar para o trabalho. Frankie nos mostra como fazer cinco deliciosos pratos para toda a semana e cada um tem um sabor diferente para que você não fique entediado. Você estará economizando dinheiro e poderá ser ainda mais produtivo no trabalho depois disso!

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Almoços Para o Trabalho

Uma ótima maneira de economizar dinheiro é preparar almoços caseiros para levar para o trabalho. Frankie nos mostra como fazer cinco deliciosos pratos para toda a semana e cada um tem um sabor diferente para que você não fique entediado. Você estará economizando dinheiro e poderá ser ainda mais produtivo no trabalho depois disso!

Supplies

Mason Jar Chicken Ramen

  • 1 baked chicken thigh seasoned with onion & garlic powder, chopped
  • 1/2 cup shredded red cabbage
  • 1/4 carrot, shredded
  • 1/4 red bell pepper, sliced
  • 4 ounces vermicelli rice noodles
  • 1 tablespoon chives, chopped
  • 1 tablespoon cilantro, chopped

Broth Flavor Booster

  • 1 clove garlic, grated
  • 1 teaspoon grated ginger
  • 1 Sriracha packet
  • 1 soy sauce packet
  • 1 1/2 tablespoons white miso
  • 2 teaspoons rice vinegar
  • 1 teaspoon toasted sesame oil
  • 2 1/2 cups boiling water

Passo a passo

Mason Jar Chicken Ramen

  1. In a wide-mouth glass jar, layer the chicken, cabbage, carrot, peppers, rice noodles, chives and cilantro. Cover jar and set aside.
  2. When ready to eat, add flavor booster and hot water to large jar, and allow noodles to soften before eating.

Broth Flavor Booster

  1. In a mixing bowl, add garlic, ginger, Sriracha, soy sauce, white miso, rice vinegar and sesame oil.
  2. Place in a small reusable jar.

Supplies

Thai Salmon Bowl

  • 1 (5-ounce) piece baked salmon
  • 1 1/2 cups cooked rice
  • 1/2 carrot, shredded
  • 1/4 red bell pepper, sliced
  • 1/2 cup shredded red cabbage
  • Cilantro
  • Chopped chives

Sauce

  • 1 teaspoon ginger, grated
  • 2 tablespoons creamy peanut butter
  • 1 tablespoon rice vinegar
  • 1 tablespoon vegetable oil
  • 1 teaspoon toasted sesame oil
  • 1/2 honey packet
  • 1 red pepper flake packet
  • 2 teaspoons water

Passo a passo

Thai Salmon Bowl

  1. In a reusable plastic container, add a layer of rice.
  2. Top with shredded carrots, peppers and cabbage.
  3. Add salmon, cilantro and chives.

Sauce

  1. In a small bowl, add ginger, peanut butter, rice vinegar, oils, honey and red pepper flakes. Stir to combine.
  2. Add water if needed to thin out slightly. Transfer into a reusable container.